Gietvloeren regio Zeeland

Vepox is opgericht door Edwin Vermeulen. Zijn bijna 20 jaar ervaring in gietvloeren gebruikt hij bij Vepox bij het adviseren over kunststofvloeren. De gietvloeren worden voor de particuliere en de bedrijvensector gemaakt. Vepox staat voor kwaliteit, service en vernieuwende oplossingen. Jarenlange ervaring zorgt voor een professionele aanpak waarbij service en betrouwbaarheid voorop staat.

Ook in de regio Zeeland zijn door ons diverse gietvloeren gerealiseerd. Wij komen ook bij u in de buurt misschien wel bij u in de straat om onze kwaliteit gietvloeren te leggen. We hebben in de regio Zeeland dan ook een groot aantal tevreden klanten wonen.

Hart voor vloeren:
De mensen van Vepox zetten zich met hart en ziel in bij het maken van een mooie vloer. Kwaliteit, vakmanschap en service zijn geen loze kreten maar worden bij elke opdracht ingezet in de overtuging dat dan alleen een goed product kan worden geleverd.

Garantie:
Vepox geeft 3  jaar garantie op uw nieuwe vloer.

Prijs:
Wat kost een nieuwe gietvloer? Dat is met name afhankelijk van de grootte en de huidige staat van de vloer. Neem contact met ons op voor advies of een vrijblijvende offerte. Vepox staat voor een goede prijs-kwaliteitverhouding waarbij in de offerte de werkzaamheden duidelijk staan omschreven.

Onderhoud:
Vepox gietvloeren vergen weinig onderhoud. 

Zeeland u kunt ook bij ons terecht voor gietvloeren, mortelvloeren en coatingvloeren.